Русе, ул. Райко Даскалов 21, ет. 2, офис 5.; e-mail: office@lucky-m.com;
tel: 082/82 34 76
, mobile: 0884 607 888, 0888 452 067; skype: lucky-genov
     
НАЧАЛО  | РАБ. ПОЗИЦИИ  | ИЗИСКВАНИЯ  | ЗА ПРЕНАЕТИ  | ЧЕСТИ ВЪПРОСИ  | ГАЛЕРИЯ   | САМОЛЕТНИ РЕЗЕРВАЦИИ И ПЪТУВАНИЯ  | Потвърдено Интервю за цялостен Персонал за Речни КОРАБИ - 15 Януари, 2018 в Хотел РИГА, Русе
Виж още в Текущи позиции
Информация и консултации, подаване на документи на място в агенцията всеки раб. ден до 14:30 ч. В събота по предварителна уговорка.
 

ТЕКУЩИ ПОЗИЦИИ


Предварителна селекция

Услуги

Партньори

Чести въпроси

Налага ли се да идвам в офиса на фирмата за регистрация и подаване на документи?

ДА - подбор на персонал се извършва при личен контакт, а сме длъжни да дадем и подробна информация за условията на работа на кораб. В някои случаи на клиенти които познаваме, може и да не се видим за предварително събеседване и даване на информация.

Какво се случва след като съм регистриран/а във Вашата агенция?

Включваме Ви в база "чакащи интервю" и при потвърдена дата за финално интервю Ви каним лично по телефон.

Как протича едно интервю за работа на круизните кораби?

Финалните джоб-интервюта са очаквано събитие от всички нас. График за провеждането им за жалост нямаме. Обикновено круизната компания изпраща съобщение за предстояща нужда за персонал и уточнява датата за интервю. Те се провеждат един-два пъти годишно, в само един ден и час и точното Ви присъствие е необходимо. Обикновено в предварително ангажирана от нас зала в хотел в град Русе, рядко София и Букурещ. Интервюто започва с обща презентация на круизната компания, корабите, условията и търсените позиции. След което следва разговор (събеседване) с всеки един кандидат - около 10 - 15 минути. Това е момента, в който трябва да блеснете и разкриете своите умения и мотивация за работа, без колебания и изнервеност.

Резултатите се изясняват напълно до 1-2 работни дни. За което уведомяваме одобрените по телефон и с поздравително писмо.

Как да се подготвя и облека за интервю ?

Задължително е да се представите в официално облекло - не се налагат скъпи и маркови костюми, а чисти и представителни дрехи - все пак "по дрехите посрещат, по знанията изпращат".

Кога се качват ефективно на борда одобрените?

Стенд - бай периодът е 1-4 месеца, през които се оформят документи по вашето пътуване и заминаване - паспорти, визи, медицински изследвания, самолетни билети - всичко това е координирано и подпомагано от нас. Около двадесет дни преди качването Ви на борда всичко трябва да е приключило, при което изпращаме потвърждение до круизната компания. Arrival confirmation е важно потвърждение за работодателя, че сте изцяло готов/а за пристигане и започване на работа на борда на кораба.

Не съм работил/а досега на кораб. Какво представлява работата и как протича животът на кораб?

Ние ще Ви дадем подробни обяснения за това по време на orientation classes в нашия офис, ще Ви покажем брошури, видео, ще разкажем неща от личен опит и ще обясним подробно Вашата длъжностна характеристика.

И ВСЕ ПАК трябва да си дадете ясна сметка за следното: Работата на кораб е във сферата на обслужването, изисква отговорност, себеотдаване, старание и усмивка. Продължителността на работният ден варира, но е обикновено около 10 часа на ден или 70 часа на седмица.

Свободното Ви време е наистина 100% Ваше; трябва все пак да се съобразявате с установените порядки, дисциплина и етичност в отношенията Ви с колеги, офицери и пасажери. При качване ще се запознаете с брошура Ship Rules and Regulations.

НЕДОПУСТИМО Е:

- Прекаляване с алкохол

- Употреба или притежания на каквито и да било наркотични вещества

- Расови, религиозни или сексуални намеци или обиди

- Саморазправа или сбиване

За гореспоменатите случаи, следва уволнение и депортиране без никакви коментари. За по-леки дисциплинарни нарушения са предвидени "писмени предизвестия", при трето такова предупреждение следва също депортиртиране.

Как ще се свързвам с роднините си, докато съм на контракт, какъв багаж да приготвя, след колко време ще се върна ваканция ? Как да съхранявам или трансферирам спестените си пари?

Това ще е също засегнато в т. нар. orientation classes, но обичайната продължителност на контракт е 6 - 8 месеца.

Carnival Jobs on cruise ships


Carnival Cruise LinesNorwegian Cruise Lines


Apollo Ship Chandlers


Regent - Seven Seas Cruises


Oceania Cruises


Grand Circle Cruise