Русе, ул. Райко Даскалов 21, ет. 2, офис 5.; e-mail: office@lucky-m.com;
tel: 082/82 34 76
, mobile: 0884 607 888, 0888 452 067; skype: lucky-genov
     
НАЧАЛО  | РАБ. ПОЗИЦИИ  | ИЗИСКВАНИЯ  | ЗА ПРЕНАЕТИ  | ЧЕСТИ ВЪПРОСИ  | ГАЛЕРИЯ   | САМОЛЕТНИ РЕЗЕРВАЦИИ И ПЪТУВАНИЯ  | Потвърдено Интервю за цялостен Персонал за Речни КОРАБИ - 15 Януари, 2018 в Хотел РИГА, Русе
Виж още в Текущи позиции
Информация и консултации, подаване на документи на място в агенцията всеки раб. ден до 14:30 ч. В събота по предварителна уговорка.
 

ТЕКУЩИ ПОЗИЦИИ


Предварителна селекция

Услуги

Партньори

ИЗИСКВАНИЯ

ИНФОРМАЦИЯТА, КОНСУЛТАЦИИТЕ И ПОСРЕДНИЧЕСКАТА УСЛУГА ПО НАЕМАНЕ НА РАБОТА НА ПЪТНИЧЕСКИ КОРАБИ СА БЕЗПЛАТНИ И СЕ ПРЕДОСТАВЯТ НА СЛЕДНИТЕ ЛИЦА, КОИТО:

1. Владеят много добре английски език - комуникират, разбират и четат.

2. са на възраст от 21 до 35 години.

3. имат стаж и придобити умения в реномирани хотели и ресторанти в страната или чужбина или други пътнически кораби на съответната позиция.

4. имат чисто полицейско/съдебно досие както и много добро здравословно състояние.

5. имат приятен външен вид и усмихната и дружелюбна визия; както и да нямат видими татуировки.

6. имат мотивация за кариера в голяма компания и готовност за работа под напрежение в международен екип.

УСЛОВИЯ за наемане след одобряване на интервю:

ПОЛУЧАВАНЕ НА USA C1/D visa - екипажните транзитни визи са изискване за да стигнете до щатското пристанище и се качите на кораба. Ще ви предоставим "назначително писмо/контракт" с което ще кандидатствате за виза. Принципно визите на нашите моряци се издават, освен ако нямате предишни откази или просрочени американски визи. По настоящем таксата за американска виза е 160 долара, но този разход ви се реимбурсва при качване на кораба.

ПРЕМИНАВАНЕ НА ДЕТАЙЛЕН МЕДИЦИНСКИ ПРЕГЛЕД ПО ФОРМУЛЯР - това е другото условие за назначаването Ви. Медицинските прегледи и лабораторни изследвания са доста детайли, имайки предвид работата на море и се извършват в две клиники - в град Русе и град Варна. За информация - "Услуги за пренаети".

КОНВЕНЦИОНАЛНИ СЕРТИФИКАТИ ЗА РАБОТА НА МОРЕ - STCW Certificates - според изискванията на IMO всеки от членовете на екипажа трябва да е добре запознат със условията на безопасност . Предварителни курсове за "Безопасност и оцеляване на море" се провеждат в Лицензираните морски училища - Русе, Варна, Бургас. Карнивал Круизес не изискват тези сертификати, а провеждат обучение за безопасност при качване на борда на кораба.

САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ ДО ПРИЕМАЩОТО ПРИСТАНИЩЕ - повечето круизни компании организират посрещане на летище и безплатно настаняване на хотел за 1 ден за екипажите си, но не заплащат първия самолетен билет от България . След като успешно завършите контракта си, този разход отпада.

За всичко гореспоменато агенцията ни Ви оказва пълно съдействие. Разходите за виза, медицинско и билет са ваши. Рядко, но някои круизни компании заплащат (или реимбурсират) дори първия самолетен билет.

Carnival Jobs on cruise ships


Carnival Cruise LinesNorwegian Cruise Lines


Apollo Ship Chandlers


Regent - Seven Seas Cruises


Oceania Cruises


Grand Circle Cruise